تبلیغات
انجمن کنترل کیفیت ویژگی های حسی کالا - برگزاری کلاس آموزشی
 
انجمن کنترل کیفیت ویژگی های حسی کالا
در نظر سنجی های ماهانۀ این وبلاگ شرکت کنید !
درباره وبلاگ


Sensory Evaluation
and Quality Control
Phone:09177117925
09174567925

مدیر وبلاگ : علی رضا بدل توانا
نظرسنجی
به نظر شما نقش مرحله ارزیابی حسی در کنترل کیفیت کالا تا چه حد است؟








با سلام

در تاریخ پنج شنبه 1392/10/5 کلاس آموزش تحت عنوان « نقش ارزیابی حسی در کنترل و بهبود کیفیت غذا» در دفتر نظام دامپزشکی استان فارس برگزار شد و جمعی از کارشناسان و دامپزشکان این استان در این دوره شرکت کردند. مبانی ارائه شده در این جلسه 6 ساعته عبارتند از:
  • شناخت و تعریف علمی ارزیابی حسی
  • شناخت بعضی ار ویژگی های حسی در کالاهای مصرفی 
  • کاربردهای این علم در مواردی مثل R&D ، بازاریابی و فروش ، تبلیغات، کنترل و بهبود کیفیت ...
  • آشنایی با فیزیولوژی حس های پنج گانه انسان
  • تعارف پایه در ارتباط با اصطلاحات و واژه های رایج در این علم (استاندارد 12832)
  • عواملی که در ارزیابی حسی انسان اختلال ایجاد می کنند:
    1. عوامل روانشناسی (11مورد)
    2. عوامل فیزیولوژیک (3مورد)
    3. عوامل فرهنگی
  • روش های مناسب کار Good Working Practices  برای ارزیاب های حسی
  • انواع ارزیاب حسی
  • انتخاب ارزیاب های آموزش ندیده
  • مقدماتی در مورد انتخاب، مشخصات و آموزش ارزیاب های حرفه ای ...
تصویر آگهی کلاس آموزشی

علی رغم کوتاه بودن دوره برای ارائه مثال های عملی از انواع روش های آزمون حسی، مطالب مقدماتی ارائه شده توانست تا حدود زیادی به شناسایی و کاربرد این علم در نزد مخاطبان کمک کند.





نوع مطلب : اخبار، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


ابزارها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 

پیچک