تبلیغات
انجمن کنترل کیفیت ویژگی های حسی کالا - واژگان و اصطلاحات ضروری در ارزیابی حسی - قسمت یازدهم
 
انجمن کنترل کیفیت ویژگی های حسی کالا
در نظر سنجی های ماهانۀ این وبلاگ شرکت کنید !
درباره وبلاگ


Sensory Evaluation
and Quality Control
Phone:09177117925
09174567925

مدیر وبلاگ : علی رضا بدل توانا
نظرسنجی
به نظر شما نقش مرحله ارزیابی حسی در کنترل کیفیت کالا تا چه حد است؟








... ادامه از قسمت دهم

46-4-2- تکیه گاه یا نقطه ارجاع (Anchor point) (اسم)

نقطۀ مرجعی است که در مقایسه با آن، نمونه‌ها ارزیابی ‌می‌شوند.

یادآوری - به بند 19-1-2 (امتیاز مرجع Reference point) نیز مراجعه کنید.

47-4-2- امتیاز (Score) (اسم)

مقداری تعیین شده است که در محدودۀ ممکن برای شدت یک ویژگی،  موقعیت خاص یک ماده محرک را توصیف ‌می‌کند.

یادآوری - امتیاز دادن به یک غذا، همان تخمین ویژگی‌های حسی آن در یک مقیاس، و یا بر اساس برخی از معیارهای عددی تعیین شده ‌می‌باشد.

48-4-2- برگه/ کارت امتیاز دهی (Score sheet/card) (اسم)

ورقه راى دهی و اعلام نتیجه


پایان قسمت واژگان و اصطلاحات ارزیابی حسی.





نوع مطلب : واژگان و اصطلاحات ضروری در ارزیابی حسی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


ابزارها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 

پیچک